۵ نکته راجع به اسید سیتریک که هرگز نشنیده اید

اسید سیتریک نوعی اسید ضعیف آلی اصلی فرمول مولکولی C6H8O7 می باشد که در دو گرید صنعتی و خوراکی قابل عرضه است و از همین فرآورده در بخش اعظمی از مواد غذایی به عنوان حفظ کننده استفاده می کنند. همین ماده ممکن میباشد از شما در برابر سنگ همه محافظت کند.این ماده به صورت سیترات پتاسیم از تشکیل سنگ همه جلوگیری می کند و همینطور سبب خرد شدن سنگ هایی می شود که از قبل صورت گرفته اند. استفاده از اسید سیتریک در غذای حیوانات گوشتی مثل جوجه ها سبب بهبود عملکرد آن‌ها می شود. درصورتیکه می خواهید از هر دو در یک روز به کار گیری نمایید ، صبح از سیتریک و شب زمان از رتینوئید استعمال کنید. به جهت ساخت یک کیلو اسید سیتریک می بایست 1.6 کیلوگرم شکر ناپخته به کار گیری شود و برای رسیدن به ظرفیت ساخت ۱۲ هزار بدن در سال می بایست حدود ۲۰ هزار تن شکر وارد می‌شد که واردات شکر در آن روزگار موانع و الزامات قانونی داشت و علاوه بر قیمت کل شده بالا ، تولید را کلیدی دشواری مواجه میکرد. طبق نتیجه ها این پژوهش حداکثر ایجاد اسید سیتریک درpH برابر حساسروزگار تیمارسوبسترا 60 دقیقه، دمای تیمارسوبسترا 60 جايگاه سانتیگراد و اهمیت استعمال از کاه گندم به عنوان بهترین سوبسترا بدست آمد. سیتریک آبدار در اثر حرارت دادن در دمای ۴۷ جايگاه سانتیگراد خشک میشود. همین ماده در آب ، الکل ، اتر و استات انحلال پذیر هست و با تخریب گاز کربنیک در دمای بیش از ۱۷۵ جايگاه سانتیگراد جزء‌جزء‌کردن می گردد. سیتریک اسید در دمای اتاق حالت پودری و کریستالی بی رنگ یا این که سپید داشته و به دو شرایط خشک یا تک آبه یافت می شود. یون همین اسید ، سیترات اسم دارد. در مورد صادرات باید بگویم جانمایی واحد اسید سیتریک کرمانشاه مهم منش صادراتی و گسترش مناطق محروم شکل گرفت و درحال حاضر رویکرد صادراتی با ارتقاء گنجایش ایجاد از مهمترین برنامه های گسترش این واحد صنعتی هست ؛ اساسی شناسایی بازار های صادراتی امکان صادرات به کشورهای مجاور وجود دارد و می اقتدار حیاتی اجرای طرح توسعه و ارتقا گنجایش تولید همین بازار ها را هم بیشتر کرد. به طور کلی از ساکارز تصفیه شده یا خام، شربت عصا یا این که ملاس چغندر به عنوان منابع کربن به کارگیری می شود . تخمیر سطحی: او‌لین روند شخصی به جهت ایجاد اسید سیتریک، کشت سطح مایع (LSC) بود، که در سال 1919 در بلژیک مورد استعمال قرار گرفت، پس از آن، طریق های دیگر تخمیر، نظیر تخمیر غوطه ور، ساخت شد. اسید سیتریک خشک از کریستاله شدن آن در آب گرم ساخت می گردد ولی وضعیت آبدار از تبلور آن در آب سرد قابل ایجاد است. همین می تواند نوشیدنی هایی که حاوی اسید هستند نظیر لیموناد ، آب پرتقال و بخش اعظمی از نوشابه های گازدار مهم نقص‌ باشند. زمانی که شما این نوشته را دوست داشتید، مایل به دیتاها بیشتری در ارتباط با سیتریک اسید دمای ذوب وب تارنما خود باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *