ساخت اکانت یوتیوب و ایجاد کانال در یوتیوب برای مشاهده و آپلود ویدیو در Youtube

در صورتی که می خواهید شبکه YouTubeخود را نهفته نمایید تا سایر اعضا به آن دسترسی نداشته باشند، به را حتی میتوانید از صفحه تنظیمات حساب گوگل خود آن ساخت اکانت یوتیوب دارای گوشی را انجام دهید. ✔️ در صورتی که رغبت دارید به جهت نتورک یوتیوبتان لوگو انتخاب کنید، در پروسه تولید بایستی در آن منتخب که یوتیوب از شما درخواست کرد که تصویرتان را انتخاب کنید، لوگوی گزینه نظرتان را قرار دهید. در حال حاضر، هکر ها هنوز کاری اهمیت اکانت یوتیوب Scott انجام نداده اند. پس از انجام همین عمل بایستی به بخش مدیریت حساب بازگردید. ما در این بخش به آموزش ساخت اکانت یوتیوب و شبکه در آن و بارگذاری فیلم هایتان در آن می پردازیم و همچنین خواهیم گفت که به چه صورت با ایجاد اکانت یوتیوب کسب درآمد کنید. آیا خلل هک اکانت یوتیوب Scout حل می شود؟ نقد نمودن یوتیوب در کشور‌ایران اهمیت دشواری هایی همپا می باشد البته برای حل همین مشکلات در هم اکنون حاضر رویکرد حل هایی به وجود آمد است. در صفحه سناریو دیتا شده روی مورد حذف محتوای یوتیوب (Remove YouTube content) کلیک کنید. در این تراز بر روی سربرگ Advance Settings ضربه زده و در نصیب زیر صفحه گزینه Remove YouTube Content را تعیین نمایید، در همین قسمت به صفحه دیگری سوق دهی خواهید شد که باید به اکانت خویش وارد شده و هویت خود را تایید کنید. در همین کاغذ باید آیتم من می خواهم شبکه من را به طور مستمر حذف کنم (I want to permanently delete my channel) را انتخاب کنید. چنانچه قصد دارید شبکه اساسی YouTubeحساب گوگل خود را به صورت کامل حذف کنید، بایستی تمام نمایه وب سایت گوگل پلاس خود را حذف کنید. پایین اثر گذاری قرار نخواهند گرفت و صرفا دادههای google پلاس شما (کانال YouTubeو …) حذف خواهند شد. اساسی همین عمل نمایه google پلاس شما حذف خواهد شد. همین محتویات شامل ویدیوهای آپلود شده، لیست پخش، تعداد مشترکین، نظرات و تاریخچه است. در این سطح وب سایت گوگل کلیه اطلاعات مرتبط اهمیت نتورک YouTubeشما که حذف میگردند را لیست میکند. وب سایت گوگل کل دادههایی که پایین تأثیر قرار میگیرند و همچنین اتفاقاتی که پس از حذف نمایه شما شکل می‌دهد را به جهت شما لیست میکند. بعضی از این ربات ها امکان هایی مانند انتخاب کیفیت و فرمت دلخواه را هم دارن. به جهت همین منظور به تحت برگه اسکرول کرده و به بخش مدیر حساب (Account management) بروید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.