تجهیزات امنیت و بهداشت و نظافت رستوران
رستوران ساز از ابتدای شکلگیری ایده برای سرمایهگذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما میماند.
منبع :
در ساخت رستوران ایرانی باید تجهیزات امنیت و بهداشت و نظافت رستوران تأمین شود. در نظر گرفتن یک محیط مجزا از آشپزخانه برای شستشوی ظروف و وسایل پخت و پز اهمیت دارد. به هر حال قرار است در آشپزخانه دستگاههای پخت و پز قرار داده شوند. پس باید فضای بین نظافت ظروف با محیط پخت و پز از هم جدا باشند. از سوی دیگر رنگ سرامیکهایی که برای قسمت دیوار و کف آشپزخانه استفاده میشود، باید رنگ روشن باشند.
استفاده از تجهیزات امنیتی هم در زمان راهاندازی رستوران اهمیت دارد. این وسایل شامل وسایل اطفاء حریق، وسایل کمکهای اولیه و تجهیزات پخت و پز ایمن است. رستوران برای شروع فعالیت خود به مجوز نیاز دارد که قبل از دریافت آن باید تمامی این موارد را رعایت کند.