از موشک بالستیک «شهید حاج قاسم» و موشک کروز «ابومهدی» رونمایی شد/ ۱۲ ماخ سرعت ورود به جو موشک بالستیک «شهید حاج قاسم»+ عکس
[ad_1]
گروه دفاعی-رجانیوز: جانشین وزیر دفاع از موشک بالستیک شهید حاج قاسم و موشک کروز ابومهدی ساخت متخصصان صنعت هوافضای وزارت دفاع را درآستانه سالروز صنعت دفاعی رونمایی کرد.
به گزارش رجانیوز، سردار سرتیپ قاسم تقیزاده، جانشین وزیر دفاع، در آیین رونمایی از این دو موشک راهبردی گفت: روز صنعت دفاعی یادآور رشادت های گمنامان عرصه دانش و فناوری این مرز و بوم است؛ به همت جهادگران گمنام سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع که یکی از سازمانهای پیشرو در این وزارتخانه است دو محصول رونمایی میشود.
سردار تقیزاده با بیان اینکه دستاوردهای امروز بخش دفاع فراتر از تصور بدخواهان و دشمنان ملت غیور ایران اسلامی است گفت: در زمینه موشک های بالستیک به مرزهای فناوری دانش آیرودینامیک رسیدهایم؛ در موشکهای کروز بر تمام تحریمهای دشمنان غلبه کرده و فصل نوینی باز شده است. طراحی و ساخت این دو موشک ویژگیهای بیبدیلی دارد که بخش کمی از آن به استحضار می رسد. این محصولات با کمترین هزینه تولید شده که چیزی نزدیک به یک دهم قیمت جهانی است؛ زمان دستیابی به این دو محصول در کمترین رده در نرم جهانی است؛ چیزی که بزرگان هوافضای جهان به آن اذعان دارند این است که ه دوی این دو محصول توان بازدارندگی و عمق راهبردی امنیت کشور را افزایش میدهند و دشمنان را از مرزهای آبی و خاکی مان دور میکنند. محصول اول به یاد سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی موشک “شهید حاج قاسم” نامگذاری شده و امیدواریم در سایه الطاف الهی ، قدرت ملی و امنیت مردم عزیز کشورمان بیش از پیش فراهم شود.
جانشین وزیر دفاع در تشریح موشک بالستیک حاج قاسم گفت: موشک شهیدقاسم موشک بالستیکی است که با برد ۱۴۰۰ کیلومتر مایل پرتاب کملاً تاکتیکی و بر خلاف تمام موشک های مشابه آن در دنیا مبتنی بر کنترل آیرودینامیکی است؛ چیزی که در دنیا سابقه ندارد؛ رسیدن به موشک شهید حاج قاسم حاصل تجربیات متعددی است که نمونههای آن در نمایشگاه اقتدار موشک های بالستیک به نمایش درآمده است؛ خرداد سال ۱۳۸۰ موشک راهکنشی فاتح ۱۱۰ با برد ۳۰۰ کیلومتر رونمایی شد؛ موشک فاتح ۳۱۳ با برد ۵۰۰ کیلومتر در اوایل دولت یازدهم رونمایی شد که در عملیات عین الاسد به غرش درآمد؛ موشک های راهبردی خانواده سجیل قبل از آن تحویل نیروهای مسلح شده است؛ پس از آن موشک های ارزشمند و تاکتیکی ذوالفقار با طراحی و ساخت صد درصد داخلی امتحان خود را در سرکوب تروریست های جنایتکار برای انتقام خون شهدای اهواز و مجلس پس دادند.
وی ادامه داد: برپایه اندوخته این تجربیات موشک شهید حاج قاسم طراحی شده است؛ سامانه های پدافندی موشک های سریع را نمیتوانند رهگیری کنند که موشک شهید قاسم از جمله آنهاست.
جانشین وزیر دفاع در تشریح مشخصات موشک راهبردی کروز بیان کرد: موشک ابومهدی یک موشک کروز برد بلند است که نام مجاهد بزرگ شهید ابومهدی المهندس بر آن نهاده شده است؛ ویژگی اصلی موشک های کروز قابلیت شلیک از عمق را دارد و در آینده نزدیک، نیروی دریایی راهبردی کشور نیز به آن مجهز خواهد شد که با تجهیز نیروهای مسلح ما به موشک شهید ابومهدی امنیت مرزهای آبی از هزار کیلومتری تامین خواهد شد.
او گفت: این موشک قابلیت دارد که در زمان های متفاوت و از چند مسیر مختلف به یک هدف برسد و بدین ترتیب پدافند دشمن در این حالت ناتوان و ناکارآمد خواهد شد.
لازم به ذکر است که موشک ابومهدی دارای برد ۱۰۰۰ کیلومتری و موشک بالستیک شهید حاج قاسم برد ۱۴۰۰ کیلومتری دارد.
۱۲ ماخ سرعت ورود به جو موشک بالستیک «شهید حاج قاسم»
یکی از کارشناسان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع در گفتگو با فارس پیرامون این دستاورد جدید گفت: این موشک سوخت جامد و مایل پرتاب از سرعتی معادل ۱۲ ماخ در حین ورود به جو زمین برخوردار است و سرعت لحظه اصابت آن نیز ۵ ماخ است.
وی افزود: موشک «شهید حاج قاسم سلیمانی» میتواند از هر سپر دفاع موشکی عبور کند با توجه به انواع سرجنگی هایی که این موشک دارد می تواند اهداف متعددی از استحکامات بتنی و اهدافی در اعماق زمین را منهدم کند.
بر اساس گفتههای این کارشناس وزارت دفاع برد این موشک که توسعه یافته موشک ذوالفقار و خانواده فاتح است، میتواند تا ۱۷۰۰ یا ۱۸۰۰ کیلومتر ارتقاء پیدا کند.
همچنین طول این موشک ۱۱ متر و وزن آن هم ۷ تن است.








[ad_2]
Source link